Luchtvaartbranche

Bedrijven binnen de luchtvaartbranche die zich richten op de in- en verkoop van vliegtuigen en helikopters.

In de luchtvaartbranche maken we onderscheid tussen de commerciële luchtvaart en de particuliere luchtvaart. Onder de commerciële luchtvaart worden de vluchten met passagiers dan wel vracht verstaan die aan derden worden aangeboden. Het hoofddoel is winst maken. De particuliere vluchten daarentegen zijn bedoeld voor privégebruik, voor vluchten met passagiers of vracht zonder winstoogmerk.

Wereldwijd reizen meer dan 4 miljard mensen op jaarbasis door de lucht. De afgelopen jaren telt alleen al het totaal aantal commerciële vluchten (dus passagiers én vracht) meer dan 550.000 vluchten per jaar. Ongeveer 67% van deze vluchten is alleen met passagiers. Zo’n 29% vervoert een combinatie van passagiers en vracht.

De Nederlandse luchtvloot telt meer dan 270 grote vliegtuigen voor het commerciële vervoer van personen en vracht:

  • 720 kleinere vliegtuigen voor lesvluchten
  • rondvluchten en privévluchten
  • 530 micro light toestellen (voor 1 of 2 personen) voor recreatieve vluchten
  • 480 zweefvliegtuigen zonder motor
  • 150 motorzwevers
  • 80 helikopters
vextPro - Luchtvaartbranche

Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Met vextPro biedt u op overzichtelijke wijze vliegtuigen en helikopters aan in alle soorten en maten. Zowel voor particuliere doeleinden als voor commerciële doeleinden. Vliegtuigen en helikopters zijn complexe vervoersmiddelen. Het invullen van de specificaties is daarom zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het geven van juiste informatie is cruciaal binnen deze relatief onbekende nichemarkt met een beperkt aantal spelers.

U voert alle relevante informatie in door middel van de eenvoudige, voorgeprogrammeerde specificatielijst. Snel, eenvoudig en zeer compleet. Voeg er nog wat foto’s aan toe ter beeldvorming. Tot slot kiest u uit alle mogelijke portalen de portalen waarop u wilt adverteren. Uw vliegtuigen en helikopters worden hierna meteen onder de aandacht gebracht. Slechts een beperkt aantal mensen kan met een vliegtuig werken, maar met vextPro werken, dat kan iedereen!