Taxatie

Beoordelen, schatten, waarde bepalen. Dit zijn slechts enkele van de vele synoniemen voor “taxatie”. Deze woorden laten meteen zien dat taxeren gebeurt aan de hand van een voornamelijk persoonlijke motivatie. De waarde die een persoon toekent, hoeft niet dezelfde waarde te zijn als de waarde die iemand anders toekent. Het taxeren van een voer-, vaar- en/of vliegtuig kan dus een uitdaging zijn, maar met vextPro bent u verzekerd van de beste prijs.

Uw in- en verkoop optimaliseren

vextPro heeft een unieke module ontwikkeld voor het taxeren van voertuigen en het laten bieden zonder er een veiling van te maken. Een dergelijke Taxatiemodule is uniek in haar soort. Deze mogelijkheid biedt een grote meerwaarde voor elk bedrijf. U betaalt nooit te veel en vraagt nooit te weinig.

Waar het grootste deel van de bedrijfssoftwaresystemen zich vooral richt op de administratieve kant van uw bedrijf, zoals het vastleggen en bijhouden van verschillende soorten gegevens, ondersteunt vextPro u bij het gehele proces van verantwoord in- en verkopen. Verantwoord in de zin van “de beste prijs betalen en ontvangen voor uw voertuigen”. Hierdoor is vextPro de juiste keuze voor uw bedrijf!

vextPro taxatie