Kernwaarden

De 3 V’s van vextPro

Veilig

Veilig in de cloud – Hoewel u er tegenwoordig vanuit gaat dat software systemen veilig zijn, is dit niet bij ieder systeem vanzelfsprekend. Wij van vextPro begrijpen hoe kostbaar bedrijfsgegevens zijn en daarom heeft beveiliging bij vextPro de hoogste prioriteit. Wij controleren dagelijks op nieuwe potentiële bedreigingen en zorgen ervoor dat het platform daar altijd tegen beschermd is. Dankzij vextPro kunnen nooit gegevens van uw computers gestolen worden, want al uw gevoelige gegevens staan op de best mogelijk beveiligde servers.

Veelzijdig

Zeer gebruiksvriendelijk – Uit ervaring weten wij hoe vervelend het is om gebruik te maken van meerdere programma’s en systemen die onderling niet kunnen samenwerken. Dit komt niet ten goede aan de efficiëntie, terwijl efficiënt werken juist wel het streven is van bedrijven. vextPro is zo ingericht dat het een alles-in-één systeem is. Inzetbaar bij verschillende soorten bedrijven, voor verschillende soorten werkzaamheden en te koppelen met alle portalen.

Verbonden

Overal beschikbaar – In de huidige samenleving wordt constant gezocht naar verbindingen. Met personen, producten, technieken, enzovoort. In verbinding staan met uw omgeving is belangrijker dan ooit. Met vextPro staat u in verbinding met uw producten, uw werkprocessen, externe portalen, uw klanten en nog veel meer. Niet alleen op kantoor, maar overal waar u wilt werken, vanaf ieder soort apparaat: thuis, onderweg, laptop, tablet, smartphone, enzovoort.

Missie

Met vextPro bieden wij bedrijven van iedere omvang binnen de automotive-, bedrijfswagens-, zwaar materieel-, maritiem- en luchtvaartbranche een compleet ERP online bedrijfssoftware systeem, waarmee een veilige in- en verkoop mogelijk is. Bedrijven in deze branches ondersteunen wij te allen tijde om hun bedrijfsvoering meer doeltreffend, kostenverlagend en prestatieverhogend te laten zijn.

Visie

Het meest veilige en complete ERP online bedrijfssoftware systeem op de markt, dat is wat vextPro wil zijn. Door het continu verbeteren en toevoegen van functionaliteiten houdt vextPro de klanttevredenheid ook in de toekomst hoog. Zo wordt het mogelijk gemaakt om in de loop van tijd met alle branches wereldwijd zaken te doen.