Over ons

Online bedrijfssoftware voor snelle online in- en verkoop van voertuigen en onderdelen.

vextPro

vextPro is de moderne branchegeschreven cloudoplossing voor bedrijven die handelen in auto’s, aanhangers, motoren, bedrijfswagens, trucks, trailers en onderdelen. vextPro is dankzij de vele handige functies geschikt voor alle bedrijven, van eenmanszaak tot groot dealerbedrijf. Makkelijk uit te breiden naar meerdere vestigingen en indien u dat wenst zelfs meerdere entiteiten. 

De vele koppelingen in vextPro besparen u veel tijd, de koppelingen met de RDW en de Douane maken acties als vrijwaren en douane-aangifte doen erg makkelijk. Maar ook met alle online portals zijn koppelingen gerealiseerd, zo publiceert u gemakkelijk uw voorraad zonder dubbel werk te hoeven doen. Ook publiceren op uw eigen website of webshop is vanuit vextPro met een druk op de knop geregeld dankzij onze standaard pakketten. 

Kortom vextPro is een tijdbesparende oplossing gericht op bedrijven die handelen in voertuigen en onderdelen. Wanneer mogen wij u ontzorgen?

We hebben vextPro gecreëerd vanuit de gedachte om bedrijven binnen de automotive-, bedrijfswagens-, onderdelenbranche volledig te ontzorgen.

 

het vextPro Team

Missie

Met vextPro bieden wij bedrijven van iedere omvang binnen de automotive-, bedrijfswagens-, onderdelenbranche een compleet ERP online bedrijfssoftware systeem, waarmee een veilige in- en verkoop mogelijk is. Bedrijven in deze branches ondersteunen wij te allen tijde om hun bedrijfsvoering meer doeltreffend, kostenverlagend en prestatieverhogend te laten zijn. 

Visie

Het meest veilige en complete ERP online bedrijfssoftware systeem op de markt, dat is wat vextPro wil zijn. Door het continu verbeteren en toevoegen van functionaliteiten houdt vextPro de klanttevredenheid ook in de toekomst hoog. Zo wordt het mogelijk gemaakt om in de loop van tijd met alle branches wereldwijd zaken te doen.

Scroll to Top