vextpro.com

Introductie unieke taxatiemodule

De meeste inkopers overleggen graag eens met collega’s over de beste prijs voor een voertuig, vaartuig of vliegtuig. Samen weet je namelijk meer dan alleen. Teveel betalen of te weinig vragen is zonde, maar met de nieuwe module Taxatie bepaalt u nu heel eenvoudig de beste prijs. Veilig en discreet aan de hand van biedingen.

Een bieding vragen kunt u vóór aankoop van een voertuig, vaartuig of vliegtuig doen. U vraagt dan geselecteerde personen om een bod. Aan de hand van dit bod weet u hoeveel u kunt uitgeven om nog winst te maken. U bepaalt wie u uitnodigt voor biedingen. Diegene ontvangt een unieke link per e-mail waarmee toegang wordt verleend tot een beknopte maar zorgvuldig gekozen voertuigomschrijving met bijbehorende foto’s. Wanneer een ontvanger geïnteresseerd is, kan deze de taxatiewaarde invullen en versturen.

De verschillende ontvangers van een bieding hebben geen inzicht in de biedingen die andere ontvangers doen. Zo blijft de objectiviteit gewaarborgd en wordt een geïnteresseerde gemotiveerd zijn beste prijs te geven. U weet dus precies waar u aan toe bent. Nu weet u namelijk hoeveel iemand anders het waard vindt, wat iemand anders ervoor zou betalen, dus ook wat u er zelf voor kunt betalen. Indien er gereageerd is op uw taxatieaanvraag, ontvangt u per mail het toegekende bod. Deze vindt u ook terug in een overzichtelijk biedingsoverzicht.

Lijkt deze module interessant voor uw bedrijf? Lees hier meer over de module Taxatie.

Scroll naar boven