About Us

Hier vindt u de veelgestelde vragen over de vextPro abonnementen terug. Mocht het antwoord op uw vraag er niet bijzitten, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

We begrijpen dat elke organisatie uniek is en specifieke functies vereist om haar workflows en projecten te ondersteunen. Op de pagina abonnementen (link) ziet u de functies die zijn opgenomen in de verschillende pakketten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Wij bieden u een demo aan waarin wij u de functies van vextPro demonstreren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste abonnement, kunt u contact opnemen met ons supportteam. Kijk op onze contactpagina (link) voor onze contactgegevens.

De prijzen voor vextPro zijn afhankelijk van de volgende factoren:

  • De optionele modules die u eventueel toevoegt;
  • Het aantal medewerkers dat met vextPro gaat werken;
  • De omvang van uw voorraad.

Onze prijzen op deze manier opbouwen, is de eerlijkste en meest transparante manier. De kosten voor uw abonnement worden altijd maandelijks berekend aan de hand van het aantal medewerkers en het aantal voertuigen van die betreffende maand. De kosten worden dus hoger naar mate uw bedrijf groeit.

Een nieuw abonnement wordt afgesloten voor de duur van één jaar. De eerste maand wordt gezien als proefperiode waarin u vrijblijvend kunt opzeggen. Een abonnement wordt ieder jaar automatisch (stilzwijgend) verlengd. Na het eerste jaar geldt een opzegtermijn van drie maanden. Indien u besluit  uw abonnement te annuleren, stuurt u een e-mail naar verkoop@vextpro.com. Vermeld hierin uw besluit (bij voorkeur, maar niet verplicht, met opgaaf van reden).

U kunt uw abonnement op ieder gewenst moment wijzigen door modules of gebruikers toe te voegen of te verwijderen.

Hoewel u er tegenwoordig vanuit gaat dat software systemen veilig zijn, is dit niet bij ieder systeem vanzelfsprekend. Wij van vextPro begrijpen hoe kostbaar bedrijfsgegevens zijn en daarom heeft beveiliging bij ons de hoogste prioriteit. Wij controleren dagelijks op nieuwe potentiële bedreigingen en zorgen ervoor dat het platform daar altijd tegen beschermd is. Dankzij vextPro kunnen nooit bedrijfsgegevens van uw computers gestolen worden, want al uw gevoelige gegevens staan op de best mogelijk beveiligde servers. Het zelfde geldt bij brand en andere vormen van beschadiging of verlies. Uw bedrijfsgegevens zijn niet opgeslagen op uw computer, maar op onze veilige servers.

Betalingen aan vextPro gaan maandelijks via automatische incasso of, indien gewenst, middels het versturen van facturen. Bij gebruik van facturen brengen wij een kleine onkostenvergoeding in rekening.

Scroll to Top