About Us

Maak kennis met de 3 V’s van vextPro.

Veilig

Veilig in de cloud – Hoewel u er tegenwoordig vanuit gaat dat software systemen veilig zijn, is dit niet bij ieder systeem vanzelfsprekend. Wij van vextPro begrijpen hoe kostbaar bedrijfsgegevens zijn en daarom heeft beveiliging bij vextPro de hoogste prioriteit. Wij controleren dagelijks op nieuwe potentiële bedreigingen en zorgen ervoor dat het platform daar altijd tegen beschermd is. Dankzij vextPro kunnen nooit gegevens van uw computers gestolen worden, want al uw gevoelige gegevens staan op de best mogelijk beveiligde servers.

Veelzijdig

Zeer gebruiksvriendelijk – Uit ervaring weten wij hoe vervelend het is om gebruik te maken van meerdere programma’s en systemen die onderling niet kunnen samenwerken. Dit komt niet ten goede aan de efficiëntie, terwijl efficiënt werken juist wel het streven is van bedrijven. vextPro is zo ingericht dat het een alles-in-één systeem is. Inzetbaar bij verschillende soorten bedrijven, voor verschillende soorten werkzaamheden en te koppelen met alle portalen.

Verbonden

Overal beschikbaar – In de huidige samenleving wordt constant gezocht naar verbindingen. Met personen, producten, technieken, enzovoort. In verbinding staan met uw omgeving is belangrijker dan ooit. Met vextPro staat u in verbinding met uw producten, uw werkprocessen, externe portalen, uw klanten en nog veel meer. Niet alleen op kantoor, maar overal waar u wilt werken, vanaf ieder soort apparaat: thuis, onderweg, laptop, tablet, smartphone, enzovoort.

Scroll to Top